Definite Hiatus


postat de Ben

Am să iau şi eu calea lui Dez (nu la propriu), aşa că blogului o să îi lipsească ambele capete. Nu vă temeţi, însă! În primul rând, durează doar o săptămână, după care Dez o să fie din nou la datorie. Doi, am adunat aici nişte recomandări de pe întreg cuprinsul Internetului, ca să puteţi suporta lipsa colacului de salvare numit Arpagic :)).

Găsiţi linkuri după salt.

  • Cui nu-i plac webcomic-urile? Fiecare cu preferinţele sale: poate îţi place eleganţa ştiinţifico-romantică (uau, am inventat un termen!) din xkcd sau umorul inteligent, dar negru din The Perry Bible Fellowship. Poate vrei o bandă pe cât de simplă ca imagine, pe atât de densă şi deşteaptă (şi cu dinozauri!). Sau una distractivă şi şmecheră. Sau poate pur şi simplu te enervează toată treaba asta şi vrei ca cineva să le calce în picoare.
  • Dacă, asemenea mie, îţi place să cauţi profunzimea lucrurilor superficiale, aruncă un ochi aici. Tipul e un maestru…
  • Te-ai săturat de LOLCATS şi cauţi nişte imagini amuzante mai „proaspete”? Ia vezi ce pot face nişte minţi luminate cu Photoshopul. De fapt, dacă tot eşti acolo, stai mai mult pe SomethingAwful – cel mai ciudat şi mai amuzant loc de pe Internet. (în afară de 4chan – nu, nu vă recomand să intraţi acolo. vă rog, NU intraţi!)
  • Nu am apucat să scriu articol, dar o emisiune garantată să te facă să explodezi de râs (aveţi grijă!) e Whose Line Is It Anyway?. Chiar dacă a început la englezi, eu prefer varianta americană, din care vedeţi clipuri aici sau aici.
  • În final, un blog mult mai inteligent decât vom fi noi vreodată.

Aveţi grijă de voi!

Reclame

One Response to Definite Hiatus

  1. rochan spune:

    http://www.rochan.org -> 4chan dar pentru romani. poti sa stergi mesajul daca nu-ti place, e strict adresat tie nu spam.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: