New Record


Who's next?!

Who's next?!

postat de Dez

Ia ziceti ce v-am zis eu ieri? 19.30 WR! Cine putea face acest record decat cel mai rapid om din lume: USAIN BOLT! Este absolut incredibil modul in care se detaseaza de ceilalti concurenti si castiga intr-un mod categoric.

Dar cine este acest Usain Bolt? Este un atlet nacut in Trelawny, Jamaica. A crescut pe ritmuri lente de reggae ca mai apoi sa devina cel mai rapid om din lume. Bolt se considera un atlet mult mai bun la cursa de 200m, ceea ce ne-a demonstrat si astazi, insa spre deosebire de cursa de 100m nu a incetinit deloc spre final. Eu unul, cred ca ar putea sa isi bata din nou propriul record la cursa de 100m; interesant este daca va mai scadea recordul la 200m! Fost campion la juniori atat la 100m cat si la 200m, Usain a atins apogeul carierei sale exact la fix, chiar la Olimpiada de la Beijing, unde a obtinut de altfel si singurele clasari ale sale pe locuruile intai ale probelor de sprint in cadrul concursurilor de seniori.

Modul in care alearga pare de-a dreptul supraomenesc. Talentul sau pentru probele de sprint este innascut. Forta pe care o degaja in timpul alergarii este nemaivazuta. Oare reteta succesului este realizata din talent, forta si antrenamente? Sau mircaolele medicinei au si ele o mica influenta asupra atletului? Asta vom vedea cu timpul, cert este ca deocamdata avem doua noi recorduri la ambele probe de sprint ale aceluiasi om. Daca Michael Phelps este cel mai rapid in apa, atunci Usain Bolt este cel mai rapid pe uscat. Chiar daca olimpiada aceasta a aprtinut lui Phelps, nici jamaicanul nu s-a lasat mai prejos si a realizat doua curse grozave. Singurul lucru care mai conteaza legat de olimpiada de aici inainte va fi clasamentul pe medalii, in rest istoria a fost scrisa.

Reclame

3 Responses to New Record

  1. Perfu spune:

    bv lui dar noi suntem romani nu trebuie sa le dam importanta la straini 😉

  2. arpagic spune:

    Ba trebuie sa le dam importanta. De la straini putem invata. Cum nu trebuie sa le dam importanta celor mai buni atelti ai lumii doar pentru simplu fapt ca nu sunt romani?! Daca ar fi facut un roman record mondial, sigur as fi scris despre el, dar asa scriu despre jamaican. Nu e vina mea ca sportul romanesc este la pamant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: