Obama/Biden vs. McCain/Palin


postat de Ben

Let the games begin!

Sarah Palin mi se pare o alegere surprinzator de buna (si spun asta in conditiile in care Republicanii in general ma dezgusta). Tanara (mai tanara chiar decat Obama) guvernatoare a Alaskai a luptat mult chiar cu „cei de sus” din partidul ei si cu marile companii petroliere (ale caror interese in Alaska sunt colosale), s-a tinut de promisiunile din alegeri si, prin urmare, sondajele arata ca 80-90% (!!!) din populatia statului e de acord cu administratia ei. Chiar daca personal ma opun unora din perspectivele ei, faptul ca e un soi de revolutionar printre Republicani e incurajator. Iar faptul ca a tinut piept nenorocitilor pardon, celor din companiile petroliere nu poate fi decat un semn bun pentru politica americana, si un semn rau pentru my man Obama.

Anunțuri

5 Responses to Obama/Biden vs. McCain/Palin

 1. Floyd spune:

  Tipa asta afirma ca global warming nu este rezultatul activitatii umane(pauza 5 minute de ras) si promoveaza extragerea de titei din ANWR(cea mai mare rezervatie naturala din Alaska). Geee, vad ce le tine piept 😛
  Cat despre experienta in politica, are la fel de multa ca si primarul din Suta Seaca. 😛
  Mie mi s-a parut o gluma propunerea ei ca vicepresedinte, in conditiile in care republicanii au destui oameni experimentati.

 2. arpagic spune:

  Am precizat ca tipa pare venita de nicaieri, dar sincer mi se pare superioara ALEGEREA EI unor alternative ca Romney (asta nu inseamna ca m-a apucat dintr-odata iubirea pentru Republicani). Intr-adevar, miscarea e penibila in sensul ca arata cat de speriati sunt de Obama si e clar ca prin alegerea asta surprinzatoare McCain a vrut sa atinga doua puncte: pe de o parte sa taie din elanul Deomcratilor de la Conventie (mai ales sa acopere mediatizarea discursului reusit al lui Obama de la final), iar pe de alta sa aduca intr-un mod pervers si nesimtit din nou in atentia publicului mai… usor impresionabil discutia absolut idioata „Vrem un negru la Casa Alba sau o femeie?”.

 3. arpagic spune:

  Vad ca lumea ma intelege gresit. Am spus: miscarea de a alege un candidat surpriza (si, mai mult, o femeie tanara) ar putea fi benefica din punct de vedere tactic, in sensul ca ar putea atenta la o parte din populatia indecisa (de exemplu, cei care ar fi ales-o pe Clinton doar de dragul feminismului) si ar putea compensa in mintea prostimii dezavantajul varstei lui McCain. S

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: