WoW: Wrath of the Lich King


postat de Edy

Cum colegul de redactie a fost profund nemultumit de ultimul meu articol, m-am gandit sa ma revansez atat fata de el, cat si fata de voi cititorii si va prezint articolul de importanta maxima pentru gameri, jucatori de MMORPG-uri sau jucatori de World of Warcraft! Data aparitiei expansiunii Wrath of Lich King a fost dezvaluita in mod oficial de Blizzard!

Data mult asteptata de gamerii din toata lumea este 13 noiembrie pentru America de Nord, Europa, Chile, Mexic, 14 noiembrie pentru Tailanda, Singapore, Australia, Noua Zeelanda si 18 noiembrie pentru China. De asemea pentru colectionari va fi prezenta in locatii ce nu au fost inca dezvaluite Wrath of the Lich King: Collector’s Edition.Toata comunitatea World of Warcraft fierbea in asteptarea noii expansiuni inca din iulie de cand Blizzard a dat drumul la testarea jocului in versiunea Beta. Se pare ca in fine avem o data fixa, insa nu va entuziasmati prea tare! Nu va recomand sa va puneti incredere deplina in cei de la Blizzard deoarece asa au zis si data trecuta la lansarea Burning Crusade. Cred ca aparitia expansion-packului ar putea fi amanata pana la Craciun. (desi sper sa ma insel de data asta) In orice caz pentru gamerii din Romania, data nu va fi aceeasi cu cei din Europa, de obicei dureaza o luna de la lansarea oficiala pana la aparitia jocului pe piata din tara noastra. Puteti face precomanda aici.  Daca apare WoW prin decembrie la noi, si eu am luat carnetul, ma apuc sa fac level 80 cu druidu’! 😀

Reclame

4 Responses to WoW: Wrath of the Lich King

 1. Misu (Ben) spune:

  Now that’s more like it! Sa ajunga articolul cu Eurovisionul in fundul paginii! (Doamne ajuta sa nu va apucati din nou de WoW…)

 2. funnypapers spune:

  Deci stati asa sa inteleg, unul e cu RPG-uri si unul e cu scifi/comics? 🙂

 3. arpagic spune:

  Unul e cu WoW si cu Avengers, celalalt cu cu RPGurile, Deadpool (desi si primul are o afinitate) si SF.

 4. funnypapers spune:

  How very eclectic of you. 🙂 Both.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: