Arabii si pantofii


Pantofii sunt din ce in ce „mai la moda”. Dupa ce Mircea Badea a aruncat cu un pantof spre camera de filmat si mai apoi aceasta intamplare a devenit generic al emisiunii, mai nou s-a construit si o statuie a unui pantof. Ce-i drept, un pantof mult mai celebru decat cel al lui mirciulica, si anume pantoful care era sa il loveasca in fata pe cel de-al 43-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Autoritatile din Tikrit au considerat acel gest unul demn de urmat pentru succesorii arabilor de pretutindeni, asa incat au construit aceasta statuie de bronz pentru a omagia ziarisul nervos. Pe cand o statuie ce va simboliza o gheata Nike?shoeinne

Reclame

6 Responses to Arabii si pantofii

 1. BobotzZz spune:

  Sper ca niciodata…

 2. blanche spune:

  Adidas, adidas! Adidas pwns nike 😀

 3. arpagic spune:

  I am a nike head! 😀

 4. arpagic spune:

  In lumea araba, laba piciorului (si, implicit, pantoful) este considerata cea mai murdara parte a corpului. De aceea, este considerata o jignire sa ii arati cuiva piciorul/pantoful – cam echivalentul aratatului degetului mijlociu la noi. De asta atunci cand i-au dat jos statuia lui Saddam in 2003, irakienii s-au strans sa o bata cu pantofii. Si tot de asta a aruncat tipul ala in Bush cu pantofii – pentru noi vesticii aruncatul in sine a fost important, dar arabii au inteles ca de fapt mesajul nu era in gestul de a arunca, ci in folosirea pantofului. Iar faptul ca i-a aruncat pe amandoi a aratat ca tipul a vrut sa il jigneasca profund pe Bush.

 5. VanDall spune:

  In lume europeana, cea mai murdara parte a corpului este considerata gaozul, nu? 😀 Ce ar mai fi fost sa arunce cu gaozul in Bush =))))

 6. VanDall spune:

  DE 2 ORI =))))))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: